Peix Fresc

Sempre en contacte directe amb els proveïdors i les llotges de la zona…

Peixos SAVALL és molt exigent alhora de la comprar dels productes que comercialitza i molt més, si s’escau, amb el producte fresc. És per això que des de les 05:00 fins les 21:00 els nostres compradors estan en contacte directe amb els proveïdors, i de 15:00 a 18:00 a les llotges de la zona. Això ens permet estar assabentats en tot moment de la qualitat i el preu al que s’està subhastant el peix.

La nostra empresa compra directament a les llotges més importants de Catalunya (Costa Brava, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Cambrils, l’Ametlla de Mar, Sant Carles de la Ràpita…), d’Espanya (Castelló, Alacant, Almeria, Huelva, Pontevedra, A Coruña, Lugo, Astúries, Cantàbria, País Basc…), d’Europa (França, Escòcia, Irlanda, Holanda) i també en algunes zones del Marroc, sempre exigint als nostres proveïdors la màxima qualitat en el peix i marisc.

En el cas de les compres realitzades a les llotges de la zona es disposa del producte a partir de les 18:00 del mateix dia, i a la resta de llotges a partir de les 04:00 de l’endemà.